MyKuali | Informasi Pembayaran
1621
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1621,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Informasi Pembayaran

Anda boleh membuat pembayaran melalui kaedah di bawah:

(1) Pembayaran Kad Kredit melalui Gateway Pembayaran E-GHL.
Kad yang disokong adalah VISA dan MASTERCARD.

(2) E-Banking Online (Pemindahan Langsung Atas Talian) melalui Gateway Pembayaran E-GHL.
Bank yang Disokong (FPX) adalah
– Maybank2u
– CIMB Clicks
– Hong Leong Connect
– UOB
– Ambank
– RHB Now
– Bank Islam Online
– PBeBank

NOTA: Untuk kaedah pembayaran 1 dan 2 di atas, sistem kami akan secara automatik mengesan pembayaran yang dibuat sebaik sahaja bank meluluskan transaksi anda, biasanya dengan serta-merta. Anda tidak perlu menunjukkan apa-apa bukti kepada kami. Anda akan menerima notis e-mel mengenai pembayaran yang dilakukan dari gerbang pembayaran serta e-mel pengesahan pesanan dari kami.

(3) Pemindahan Bank Offline / Dalam Talian (Secara Manual)
Jika anda memilih untuk secara manual atau internet memindahkan pembayaran kepada kami, sila hantar pembayaran ke Akaun Bank kami di bawah:

Hong Leong Bank Berhad (HLBB)
Nama Akaun: Sky Thomas Food Industries Sdn. Bhd.
No Akaun: 33000020386

Sebaik sahaja pembayaran dibuat, hantarkan e-mel kepada kami bukti pembayaran (bank dalam slip) kepada sales@skythomasfood.com.my atau whatsapp kepada + 6010-464 3918. Sila nyatakan Nombor Pesanan untuk rujukan kami.